2018-09-13 10:10:00

Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (AGÜ TTO) ve  Proje Yönetim Enstitüsü’nün (Project Management Institute)kayıtlı eğitim kuruluşu olan İZGE Eğitim ve Danışmanlık Şirketi işbirliği ile Proje Yönetimi Eğitimi düzenlendi.

AGÜ Sümer Kampüsü’nde Rektörlük Seminer Salonlarında yapılan eğitime, üniversite personelinin yanısıra, Kayseri’de faaliyet gösteren Ar-Ge odaklı kuruluşlardan olan Kayseri Ulaşım A.Ş., Turkuaz Seramik A.Ş., Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Ar-Ge Merkezi, Başyazıcıoğlu Tekstil San. Tic, A.Ş, ve Orta Anadolu Tic. ve San. İşl. T.A.Ş. personelleri katıldı.

185 farklı ülkeye yayılmış yarım milyon üyesi ve sertifikalı profesyoneliyle birlikte dünya üzerindeki en büyük Uluslararası Proje Yönetimi organizasyonu olan PMI (Project Management Institute) tarafından verilen ve proje yönetimi disiplininin en çok kabul gören ve en prestijli sertifikasyonlarından biri olan PMP (Project Management Professional) Sertifikası  için ön koşul olan ve yoğun talep alan  “PMI Standartları ile Proje Yönetimi ve PMP Hazırlık Eğitim Programı, AGÜ TTO organizasyonu ile ilerleyen dönemlerde yeniden düzenlenecek.