2018-04-13 11:18:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), öğretim üyelerinin ve asistanlarının pratik öğrenme tekniklerini geliştirecek ve akademik hayatlarına katkı sağlayacak İyi Uygulamalar Paylaşımı (Sharing Best Practices) başlığı altında başlatılan atölye çalışmaları devam ediyor.

CELT tarafından hazırlanan 6. atölye “Araştırmanızı fonlamak: Mümkün yol haritaları” Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Evren Mutlugün’ün katılımı ile gerçekleşti.

Seminerde ulusal ve uluslararası kurumlardan verilen destekler ve bu desteklere başvuru süreçleri deneyimler üzerinden konuşuldu. Seminerin ikinci kısmında Doç. Dr. Mutlugün sanayi ile kurulabilecek işbirliklerinin proje finansmanına önemi üzerine konuştu ve deneyimlerini paylaştı.