2018-04-06 16:13:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, üstün ve özel yetenekli çocuklarla bir araya gelerek, onlarla sohbet etti ve hayallerini dinledi.

Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu, Kayseri’de üstün ve özel yetenekli öğrencilerin eğitim aldığı Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi’ni( Bilsem) ziyaret etti.

Ziyarette Bilsem yönetimi ile görüşen Prof. Dr. Sabuncuoğlu, eğitimlerle ilgili bilgiler aldı. Bilsemi gezdi ve derslere girerek öğrenci ve öğretmenlerle görüştü, gösterilen çabaları övdü. Üstün Yetenekli Çocuklar konusunun çok önemli, milli ve hassas bir konu olduğunu vurguladı.

Daha sonra okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Prof. Dr. Sabuncuoğlu, onların hayallerini dinledi. Öğrencilere hayallerinin peşinden koşmalarını öneren Sabuncuoğlu, özellikle temel bilimlere ilgi göstermelerini istedi.

Ziyarete AGÜ Çocuk Üniversitesi Koordinatörü ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı H.Fikri Ulusoy ile AGÜ Aday Öğrenci İletişim Koordinatörü, Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Harika Süklün de katıldı.