2018-04-06 14:33:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), öğretim üyelerinin ve asistanlarının pratik öğrenme tekniklerini geliştirecek ve ve akademik hayatlarına katkı sağlayacak, “İyi Uygulamalar Paylaşımı (Sharing Best Practices )” başlığı altında yürütülen beşinci atölye çalışması gerçekleştirildi.

MEF Üniversitesi Eğitim Teknolojileri Koordinatörü Dinçer Özoran tarafından yürütülen seminerde “Flipped Learning (Ters Yüz Öğrenme)” konulu atölye çalışması yapıldı.

Çalışmada, “Neden Flipped Learning?”,  “Neden Şimdi?” ve “Flipped Learning” yaklaşımının günümüzdeki bilgi ekosisteminde neden anlamlı olduğu konusuna odaklanıldı. Aynı zamanda Flipped Learning’in temel ilkelerini ve aktif öğrenmedeki rolü katılımcılar ile tartışıldı.

Öğrenme ve Öğretmeyi Geliştirme Merkezi Koordinatörü Dr. Elif Bengü tarafından hazırlanan İyi Uygulamalar Paylaşımı'nın son çalıştayı “Akademik Araştırma: Nasıl Başlamalı" 12 Nisan 2018 Perşembe günü Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Evren Mutlugün tarafından yürütülecek.