2018-04-05 11:13:00

Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından Yöneylem Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen “Kariyer Yolunda Seyrüsefer”  etkinlikleri devam ediyor.

Üçüncüsü düzenlenen ve  “Yazılım Sektöründe Kariyer” konulu söyleşiye konuşmacı olarak,  dünyanın lider mühendislik yazılımları firması olan Dassault Systemes firmasında üst düzey yönetici Orhan Gencel katıldı.

Gencel, Rektörlük konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide,  katılımcılara ve öğrencilere yazılım sektöründeki gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Günümüzde yazılım sektörünün önemini ve gerekliliğini anlatan Gencel,  bu alana yönelmek isteyen öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere alanında farklılık yaratan bir mühendis olmayı tavsiye eden Gencel söyleşinin sonunda öğrencilerin ve diğer katılımcıların sorularını yanıtladı.