2018-02-28 15:47:00

Uluslararası Gençlik İstihdamı Sorunları Sempozyumu’na (ISYEC ’18) konuşmacı olarak katılan bazı panelistler Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu’nu ziyaret etti.

Prof. Dr. Sabuncuoğlu, AGÜ Gençlik Fabrikası tarafından, Avrupa Komisyonu adına SALTO-Youth Euromed Kaynak Merkezi, Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı, Fransa Ulusal Ajansı ve İtalya Ulusal Ajansı ortaklığıyla bu yıl üçüncüsü organize edilen Sempozyuma katılan panelistleri makamında kabul etti.

Panelistler Edinburgh Üniversitesi’nden Moleküler Biyolog Dr. Alex Sasha Kagansky , Umman MEDRC Su Araştırmaları Baş Araştırmacısı Dr. Jauad El Kharraz, Ürdün Hashemite Üniversitesinden Moleküler Biyolog Doç. Dr. Rana Dajani, Küresel Genç Akademi’nin kurucularından Doç. Dr. Amal Amin İbrahim, Çek Cumhuriyeti Ulusal Ajansı Erasmus+ Araştırmacısı Ondrej Barta ve Fransa’dan eğitimci ve yazar Mark Taylor ziyarette Prof. Dr. Sabuncuoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarete Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Baran, Gençlik Fabrikası Koordinatörü Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç  ve Uluslararası Ofis Koordinatörü Emerci Abrignani de katıldı.