2015-11-24 15:17:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Profesyonel Gelişim ve Kariyer Ofisi tarafından AGÜ öğretim üyelerine  Kariyer Koçluğu Eğitimi düzenlendi.

Eğitime, bölüm başkanları ile beraber  20 öğretim üyesi katıldı. İzgören Akademi eğitmeni Yasemin Kaya tarafından verilen ve 2 gün süren eğitimde temel koçluk becerileri konusunda uygulamalar yapıldı.

AGÜ Öğrenci Dekanı Yrd. Doç. Dr. Hande Gürel,  “Kariyer Koçluğu Eğitimi, AGÜ olarak yeni bir anlayış ve büyük bir sorumluluğun önemli adımlarından biridir. Öğrencilerin kariyerlerine yönelik planlar yaparken, çözüme ve sonuca odaklı, kendilerine en uygun yaklaşımları bulmalarına ve kariyer basamaklarında ilerlemeleri için gerekli iç potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmak  amacıyla,  öğretim üyelerimizle birlikte bu sürecin ilk adımını attık. Eğitime büyük bir heyecanla katılan ve sürecin başarısında çok önemli rol oynayacak olan değerli öğretim üyelerimize sonsuz teşekkürler” şeklinde konuştu.