2017-12-16 20:03:00

Hürriyet Gazetesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) öncülüğünde organize edilen "Hürriyet ile Keşfet" organizasyonu kapsamında Kayseri’ye gelen gazetenin dev yazar kadrosu Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sümer Kampüsü’nü de ziyaret etti.

Yalçın Bayer, Hürriyet Ekonomi Müdürü Sefer Levent, Yan Yayınlar Genel Yayın Yönetmeni Çınar Oskay, Spor Müdürü Mehmet Arslan, Kelebek Genel Yayın Yönetmeni Selim Akçin, Vahap Munyar, Erdal Sağlam, Nuran Çakmakçı, Jale Özgentürk, Uğur Gürses, Gila Benmayor, Hürriyet Reklam Satış Grup Koordinatörleri Gürcan Korkmaz ve Meltem Moral’dan oluşan Hürriyetin dev kadrosu, kampüste ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’ni gezdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı organizasyon kapsamında AGÜ Sümer Kampüsü’ne gelen yazarlar, Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’ni, Müze Müdürü Ethem Doğan eşliğinde müzeyi gezdi.

Yazarlar, burada sergilenen dijital, görsel ve diğer eserleri inceledi, ardından müzedeki kütüphaneyi ziyaret etti.

Daha sonra AGÜ’yü gezen yazarlar, rektörlük binası, AGÜ Kütüphanesi, dersliklerin ve atölyelerin yer aldığı Büyükambar’ı gezip, burada ders çalışan öğrencilerle sohbet etti.

Öğrenciler yazarlara yaptıkları çalışmaları ve projeleri, katıldıkları yarışmaları ve aldıkları ödüllerini anlattı.

Yazarlara AGÜ ziyareti sırasında Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Niğmet Uzal ve Doç. Dr. Evren Mutlugün eşlik ederek onlara üniversitenin misyonunu, vizyonunu, topluma sağladığı katkıları ve öğrencilere sağlanan olanaklar hakkında bilgiler verdi.