2017-12-13 15:07:00

Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından Yöneylem Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen “Kariyer Yolunda Seyrüsefer”  etkinlikleri devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında “Telekomünikasyon sektöründe kariyer” konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşiye Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetimi Bölge Müdürü Murat Külcü ile  Turkcell Müşteri Yöneticisi Hüseyin Can Çoşkuner konuşmacı olarak katıldı.

Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetimi Bölge Müdürü Murat Külcü söyleşide, öğrencilere telekomünikasyon sektörü ve sektördeki gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Külcü öğrencilere kariyer planlaması konusunda da önerilerde bulundu.

Turkcell Müşteri Yöneticisi Hüseyin Can Çoşkuner de yaptığı sunumla Endüstri Mühendisliği,  iş dünyasında Endüstri Mühendisliği’nin yeri ve önemi, telekomünikasyon sektöründe endüstri mühendislerinin yeri konularını anlattı.

Külcü ve Çoşkuner, söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.