2017-12-12 12:44:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) mezun adayı öğrencilerine, Borusan Holding İnsan Kaynakları uzmanları tarafından işe alım süreçleri, CV hazırlama gibi konularda eğitim semineri verdi.

Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Borusan Holding İnsan Kaynakları uzmanları Derya Demirer ve Bilun Solukçu konuşmacı olarak katıldı.

Demirer ve Solukçu,  AGÜ’nün mezun adayı öğrencilere, insan kaynakları bölümlerinde işe alım sürecinin nasıl işlediğini anlattı. Demirer ve Solukçu, işe başvurularda adayların nelere dikkat etmesi gerektiği hakkında detaylı bilgilerin yanı sıra önemli ipuçları da paylaştı.

Ayrıca, öğrencilerle gerçek bir iş görüşmesi canlandırması yapıldığı seminerde, öğrencilerin CV’leri üzerinde çalışılarak, iyileştirmeler yapıldı. Mezun adayı öğrencilere, Borusan Holding İnsan Kaynakları uzmanları Derya Demirer ve Bilun Solukçu ile bire bir görüşme imkanı da sağlandı.