2017-11-23 07:45:00

Mimarlık Fakültesi tarafından, Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) işbirliği ile fakültenin akademik personeline yönelik, TÜBİTAK Projesi Yazımı Çalıştayı düzenlendi.

Büyükambar Mimarlık Atölyesi’nde gerçekleştirilen çalıştayda, Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Baran TÜBİTAK projelerini anlatarak, bu projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Prof. Dr. Baran, TÜBİTAK’ın Bilimsel Araştırma Projelerini Destekleme Programı, (1001), Ulusal Akademik Ar-Ge Proje Destekleri gibi konularda katılımcıları bilgilendirerek onların sorularını cevapladı.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Evren Mutlugün de iyi ve etkili bir proje önerisi nasıl yazılacağını anlattı.

Çalıştay, Mimarlık Fakültesi Misafir Öğretim Görevlisi Dr. Buket Metin moderatörlüğünde gerçekleştirildi.