2017-11-03 13:42:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sümer Kampüsü Büyükambar binasında yapılan seçimlerle fakülte ve bölüm temsilcileri belirlendi. Öğrenci Konsey Başkanlığı'na Muhsin Karakaş seçildi.

Eğlenceli ve yoğun katılımlı geçen seçimler sonucunda öğrenciler, Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulunu oluşturmak üzere Fakülte ve Bölüm temsilcilerini seçti.

Moleküler Biyoloji ve  Genetik Bölümü Temsilciliğine Fulya Mina Küçüktaş, Bilgisayar Mühendisliği Temsilciliğine Bahadır Korumaz, Makine Mühendisliği Temsilciliğine Muhsin Karakaş, Elektrik-Elektronik Temsilciliğine Hatice Zehra Doğru, Endüstri Mühendisliği Temsilciliğine Burhan Özyılmaz, İnşaat Mühendisliği Temsilciliğine Nasrullah Ceylan, İşletme Temsilciliğine Bünyamin Daldıran seçildi.

Mimarlık Fakültesi Temsilciliğine Enes Aksoy seçilirken, Uluslararası Öğrenci Temsilciliğine ise Muhammed Fuad Farooqi seçildi.

Mühendislik Fakültesi Temsilciliği ve Öğrenci Konseyi Başkanlığı'na Muhsin Karakaş seçilirken, Burhan Özyılmaz ise Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı oldu.

Ad Soyad

Bölüm

Görev

Muhsin Karakaş