2017-07-23 13:27:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, ulusal televizyon kanallarında yayınlanan eğitim dünyasının önemli isimlerinin hazırlayıp sunduğu eğitim programlarına konuk olarak AGÜ hakkında bilgiler verdi.

NTV’de Sadık Gültekin’in “Doğru Tercih”, CNN Türk’te Sait Gürsoy’un “Başarıya Doğru”, TRT Haber’de Alev Nallar’ın “Akıllı Tercih”, Haber Türk’de Görkem İldaş’ın “Yolun Başındayken”,  TGRT Haber’de Müge Arda’nın “Eğitim ve Yaşam” ve TV Net televizyonunda da Ayşenur Asuman Uğur’un “Tercih Rehberi” adlı programına katılan Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu, aday öğrencilere üniversite ve meslek tercihleri konularında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Sabuncuoğlu, çoğunluğu canlı yayınlanan eğitim programlarında aday öğrencilerin sorularını da yanıtladı.