2015-10-28 11:23:00

Ülke genelinde üniversite adayı öğrenciler ile üniversiteleri buluşturan Educaturk Eğitim Fuarlarının bu yıl ilki Kayseri’de yapıldı.  Fuarda Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), üniversite adaylarının ilgi odağı oldu.

Eğitim fuarı, Radison Blu Oteli’nde yapıldı. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden, aralarında vakıf ve devlet üniversitelerinin bulunduğu 23 üniversite katıldı.

Üniversitelerin adeta görücüye çıktığı fuara, AGÜ’de en çok ilgi merak ediken üniversiteler arasındaydı.

Fuara sadece üniversite adayları değil, lise ve dengi okulların öğretmenleri de ilgi gösterdi.

Fuarda AGÜ’yü, öğrenciler ve öğretim görevlilerinden oluşan tanıtım ekibi tanıttı.

AGÜ tanıtım ekibi  fuarda, üniversite adaylarına üniversitenin fakülte ve bölümler, öğrencilere sağladıkları olanakların yanı sıra, aday öğrencilere meslek seçimi konusunda bilgi verdi.

Fuar iki gün sürdü.