2015-10-23 20:55:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından, organize edilen çeşitli spor branşlarında düzenlenen turnuvalar ve kurslara öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Düzenlenen basketbol ve voleybol turnuvaları AGÜ Öğrenci Köyü’ndeki tesislerde yapıldı. 4 gün süren basketbol ve 2 gün süren voleybol turnuvalarında öğrenciler ve idari personellerden oluşturulan takımlar mücadele etti.

Turnuvaların sona ermesinin ardından düzenlenen törenle derece elde eden takımlara kupa ve madalyalar verildi. Tenis turnuvası halen devam ediyor. Futbol, oryantiring ve masa tenisi turnuvaları da kasım ayında başlayacak.

Öteyandan, BESYO’nun düzenlediği binicilik, mini golf, tenis, modern dans, halk oyunları, oryantiring, step-aerobik, kayak, buz pateni kursları ise başladı.

Profesyoneller  tarafından verilen, AGÜ’deki tesislerin yanısıra Kayseri’deki çeşitli spor tesislerinde devam eden  kurslara 335 öğrenci katıldı.