2015-10-13 15:11:00

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından basketbol turnuvası düzenlendi.

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığınında (SKS) katkılarıyla organize edilen basketbol turnuvası başladı.

Tüm karşılaşmaların AGÜ Öğrenci Köyü’nde ve tek maçlı eliminasyon sistemiyle oynanacağı turnuvaya 13 takım ve 46 sporcu katılıyor.

3 as 1 yedek oyuncudan oluşan takımlar,  turnuvada şampiyonluğa ulaşmak için kıyasıya bir rekabet içine girecek.

Turnuvanın ilk turunda, 10 takım bir üst tura yükselebilmek için karşı karşıya gelecek ve rakiplerini eleyen 5 takım bir üst tura yükselecek.

2. turda ise ilk turu bay geçen 3 takımın yanısıra ilk turu geçen 5 takım da dahil olmak üzere toplam 8 takım yarı finale kalabilmek için mücadele edecek.

Turnuva daha sonra oynanacak yarı final ve final maçlarıyla sona erecek.

Sıralamaya giren takımlara ve sporculara ödülleri de AGÜ Öğrenci Köyü’nde düzenlenecek törenle verilecek.