2015-08-11 10:37:00

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından bu yıl 15’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Gençlik Günü Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) kutlandı.

Her yıl farklı bir temayla kutlanan ve bu yıl ise “Gençliğin Sivil Topluma Katılımı “ temasıyla kutlanan Uluslararası Gençlik Günü nedeniyle AGÜ Gençlik Fabrikası tarafından voleybol maçı düzenlendi.

 

Maç, 12 Ağustos’ta Sümer Kampüsü Öğrenci Köyü'nde oynandı.

Bu etkinliğin, Uluslararası Gençlik Günü kapsamında Türkiye’de gerçekleştirilen tek etkinlik olduğunu belirten Gençlik Fabrikası Koordinatörü Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç, “Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik Fabrikası olarak Uluslararası Gençlik Gününü, sivil toplum alanında çalışan gençler,  uluslararası ekibimiz ve öğrencilerimizle beraber bir spor faaliyeti olan voleybol maçı düzenleyerek bu günü kutladık. Bu etkinlik ile amacımız sivil topluma katkı koyan gençleri, farklı kültürleri bir araya getirmek ve aralarındaki karşılıklı anlayışı ve iş birliğini sporla pekiştirme oldu" dedi.

AGÜ Gençlik Fabrikasının bu etkinliği ve diğer yapılacak olan ulusal ve uluslararası bütün organizasyonları ve fırsatlar da www.facebook.com/aguyouth ve twitter.com/aguyouth  adlı sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor.