2017-04-28 14:52:00

Google tarafından Türkiye’ye özel içerikle geliştirilen Dijital Atölye eğitimlerinin ilki Kayseri’de Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) yapıldı.

Google Türkiye Ofisi tarafından AGÜ Sümer Kampüsü’nde “Dijital Atölye” seminerleri düzenlendi.  Semineri Google eğitmenlerinden Devrim Ekmekçi ve Cansu Nergiz verdi.

“Dijital Girişimcilik” ile “Nasıl YouTuber Olunur” konulu seminerlere özellikle öğrenciler ilgi gösterdi.

Sümer Kampüsü Konferans Salonunda, internetten herkesin etkin bir şekilde yararlanabilmesi için gerçekleştirilen seminerde katılımcılara, dijital alandaki bilgi ve becerilerini nasıl geliştirecekleri anlatıldı.

Dijital platformlardaki potansiyel konusunda farkındalık yaratmayı da amaçlayan seminerde, katılımcıların online yeteneklerini ve motivasyonlarını nasıl geliştirebilecekleri de anlatıldı.

Dijital değişimin faydası, kariyer fırsatları ve firmalar için dijital markalaşma konularının da ele alındığı seminerde katılımcılara sertifika verildi.