2017-04-18 14:03:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından organize edilen, çeşitli spor branşlarında düzenlenen turnuvalar başladı.

AGÜ öğrencilerini spora teşvik etmek ve özendirmek, onların sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvada öğrenciler Basketbol, Futbol, Voleybol, Tenis ve Masa Tenisi branşlarında kıyasıya mücadele edecek.

Turnuvanın ilk mücadelesi, Sümer Kampüsü Sergi Salonu’nda oynanan Masa Tenisi karşılaşmaları ile başladı.

Masa Tenisi Turnuvasının ardından 19-23 Nisan tarihleri arasında basketbol, 24-30 Nisan tarihleri arasında voleybol, 2-12 Mayıs tarihleri arasında futbol ve son olarak 13-14 Mayıs tarihleri arasında ise tenis turnuvaları ile devam edecek turnuvalar da tüm karşılaşmalar Sümer Kampüsü’ndeki tesislerde oynanacak.