2017-01-05 16:39:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Idea Camp Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen yarışmada öğrenciler ve öğretim üyeleri yarıştı.

“Aileler Yarışıyor” adlı yarışma programından esinlenilerek organize edilen yarışma, öğrenci ve öğretim üyeleri arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlendi.

Sümer Kampüsü Konferans Salonunda yapılan ve moderatörlüğünü AGÜ Gençlik Fabrikası Koordinatörü Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç’ün yaptığı yarışmada, öğrencilerden oluşan grup ile öğretim üyelerinden oluşan grup yarıştı.

Yarışmada gruplara öğrencilerin üniversite ve üniversite yaşamları ile  ilgili sorular yöneltildi.

Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu’nun da izlediği yarışma sonunda, kazanan taraflar çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. Idea Camp Öğrenci Kulübü’nün, öğrenciler ve öğretim üyeleri arasında iletişimi güçlendirmek amacıyla bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceği belirtildi.