2015-06-29 01:22:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ), Bonus Hoca olarak tanınan eğitim yazarı ve tercih danışmanı Süleyman Beledioğlu’nun katılımı ile düzenlenen Tercih Günü yoğun ilgi gördü.

Tercih Günü, AGÜ Tanıtım Günleri kapsamında, Sümer Kampüsü Rektörlük Sergi Alanı’nda yapıldı.

Eğitim yazarı ve tercih danışmanı Süleyman Beledioğlu, üniversite adaylarına ve AGÜ’yü ziyaret eden aday öğrencilere tercih tavsiyelerinde bulundu.

Beledioğlu, AGÜ’de YGS’den tercih yapacak öğrencilere yol gösterdi. Öğrenciler ile yakından ilgilen Beledioğlu,  aldıkları puan doğrultusunda nasıl bir tercih yapacakları konusunda bilgiler verdi ve aday öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Üniversite tercihi yapacak aday öğrenciler, tüm gün süren  Tercih Günü’ne yoğun ilgi gösterdi.

Tercih Günü’ne çeşitli illerden yaklaşık 200 üniversite adayı katıldı.