2016-10-26 16:12:00

Kayseri’de Ommer Otel'de düzenlenen Educaturk Eğitim fuarında Abdullah Gül Üniversitesi’ne (AGÜ) veliler, rehber hocalar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Ülke genelinde üniversite adayı öğrenciler ile üniversiteleri buluşturan Educaturk Eğitim Fuarları Kayseri’deydi. Fuarda AGÜ’nün  sağladığı olanak ve imkanlar üniversite adaylarının ilgi odağı oldu.

Fuara Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden, aralarında vakıf ve devlet üniversitelerinin bulunduğu 22 üniversite katıldı.

Aday Öğrenci İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Niğmet Uzal, öğrencilerin fuara gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını dile getirirken fuarı gezme imkanı bulamayan öğrencileri AGÜ Sümer Kampüsü’nü gezmeye ve meslekler hakkında  bilgi almaya davet etti.

Fuara şehir dışından ve Kayseri’den katılan üniversite adayı öğrenciler özellikle AGÜ’nün Amerika’da dil eğitimi imkanı ve tamamen İngilizce eğitim verilmesinin ilgilerini çektiğini ifade etti.

Fuarda AGÜ’yü, öğrenciler ve öğretim görevlilerinden oluşan tanıtım ekibi tanıttı.

AGÜ tanıtım ekibi  fuarda, üniversite adaylarına üniversitenin fakülte ve bölümler, öğrencilere sağladıkları olanakların yanı sıra, aday öğrencilere meslek seçimi konusunda bilgi verdi.