2021-09-16 17:28:00

Sevgili öğrenciler,

AGÜ ailesinin bir üyesi olduğunuz için sizleri bir kez daha tebrik ederiz. Aşağıda yurt başvuru sonucu yurtlara yerleşmeye asil ve yedek olarak hak kazanan erkek ve kadın öğrenci listelerini bulabilirsiniz. Başvuru ve yerleştirme politikaları için daha fazla bilgiye https://sks-tr.agu.edu.tr/basvurusurecleri adresinden ulaşabilirsiniz.

Yurt kayıtlarınız için aşağıdaki gereklilikleri dikkatlice okuyunuz.

  • Yurt hakkı kazanan öğrencilerin yurtlara yerleştirilebilmesi için UIS başvuru ekranında kendilerine gösterilen belgeleri, kayıt sırasında Yurt Müdürlüğüne ibraz etmeleri gerekmektedir. Belgelerini ibraz edemeyen öğrencilerin yurt hakkı sonlanır ve yerleştirme yapılmaz; yerine yedek listedeki öğrenci kabul edilir. İlgili form ve detaylı bilgi için https://sks-tr.agu.edu.tr/formlar adresini ziyaret ediniz.
  • Yurt kayıtlarının 2021 YKS girişliler için 20-24 Eylül arası 2020 YKS girişliler için 27 Eylül-1 Ekim 2021 tarihleri hafta içi ve mesai saatleri içinde yapılması gerekmektedir. 2020 YKS girişli olup Hazırlık Programına devam edecek öğrenciler 20-24 Eylül arasında da kayıt yapabilirler. Bu tarihler arasında yurt kaydı yapmayan öğrencilerin yurt hakkı sonlanır ve yerleştirme yapılmaz; yerine yedek listedeki öğrenci kabul edilir. Lütfen seyahat düzenlemelerinizi hafta içi mesai saatlerine göre düzenlemeyi unutmayınız.
  • Sağlığınız için yurtlarımızda COVID 19 kapsamında bir dizi önlemler alınmaktadır. Kayıt sırasında bu önlemlere ilişkin yanınızda bulundurmanız gereken belgeler ve yurtlarımızda uygulanan kuralları https://sks-tr.agu.edu.tr/kovid-19-tedbirleri sayfamızda bulabilirsiniz. Ayrıca HES kodunuzu kaydetmeniz ve daha detaylı bilgi için de lütfen https://hes.agu.edu.tr/ adresiniz ziyaret ediniz. COVID19 önlemlerine uygun belgeleri yanında olmayan öğrencilerin yurt hakkı sonlanır ve yerleştirme yapılmaz; yerine yedek listedeki öğrenci kabul edilir.

Yurt başvuru sonuçları için tıklayınız...