2020-09-30 13:10:00

Sevgili Öğrencilerimiz;

2020-2021 eğitim-öğretim yılı katkı payı/öğrenim ücreti ödemesi gereken öğrencilerin ödeme işlemleri başlamıştır.

01.10.2020 saat 15:00’a kadar aşağıdaki adımları takip ederek ödeme yapmanız gerekecektir. Borçlu olan öğrencilerimiz ders seçimi yapamayacaktır.

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödeme Adımları Katkı Payı/Harç Ödemesi yapması gereken öğrenciler VakıfBank’tan (ATM, Mobile Uygulaması, İnternet Bankacılığı ve Şubeleri aracılığı) Ödemeler->Eğitim ve Sınav Ödemeleri->Üniversite Harç İşlemleri->Üniversite(Abdullah Gül Üniversitesi) seçerek öğrenci numaranızı yazıp sorgulama yaptıktan sonra ödeminizi yapabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Students;

Payment of tuition fee period has satarted for 2020-2021 Academic Year.

Below steps should be followed by students who have to pay tuition fee until 01 October 2020 at 15.00 p.m. Students with debt cannot select courses.

Payment of Tuition Fee / Tuition Fee Payment Steps If you have to pay Contribution/Tuition Fees, follow these steps at Vakıfbank (via ATM, Mobile Application, Online Banking or Branch Offices): Payments->Education and Examination Payments->University Tuition Fee Transactions- >University (Abdullah Gül Üniversitesi); search with your Student Number and then you can make the payment.

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İle İlgili Genel Hükümler İçin Tıklayınız.../ For General Terms Regarding Tuition/Contribution Fees please click

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İçin Tıklayınız... / Click here for 2020-2021 Academic Year tuition fees

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödeme Adımları İçin Tıklayınız... Click here for payment steps of tuition fees

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri   Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda 2547 sayılı Kanunun 46. Maddesi hükümlerine göre belirlenmiştir. İlgili Cumhurbaşkanı Kararı için Tıklayınız...