2020-09-30 13:10:00

Sevgili Öğrencilerimiz;

Hazırlık sınıfı Öğrencileri Ders Kayıtları:

Hazırlık Sınıfında öğrenim gören öğrencilerimizin ders kayıtları Yabancı Diller Yüksekokulu tarafınca yapılacaktır.

- Hazırlık sınıfı için öğrenci katkı paylarının Devlet tarafından karşılanacağı süre 1 yıldır. Bu süreyi aşan ve hala hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrenciler,

- Yükseköğretim programında kayıtlı iken ikinci bir üniversite olarak üniversitemizde kayıtlı olup son kaydı bizde olan öğrenciler katkı payı/öğrenim ücreti ödemesi gerekmektedir.

- Yurt dışından öğrenci kontenjanı kapsamında kayıt yaptıran uluslararası öğrenciler katkı payı/öğrenim ücreti ödemekle yükümlüdürler.

Ödeme işleminin aşağıda belirtilen aşamalara göre yapılması gerekmektedir.

Borçlu olan öğrencilerin ders kayıtları yapılamayacaktır.

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri:

Hazırlık Sınıfında Öğrenim Gören Öğrenciler İçin Katkı Payı/Öğrenim Ücreti 25 Eylül 2020 Cuma günü saat 10:00 başlayacak olup; 01 Ekim 2020 Perşembe günü saat 15.00’da bitecektir.

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İle İlgili Genel Hükümler İçin Tıklayınız.../ For General Terms Regarding Tuition/Contribution Fees please click

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İçin Tıklayınız... / Click here for 2020-2021 Academic Year tuition fees

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödeme Adımları İçin Tıklayınız... Click here for payment steps of tuition fees

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri   Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda 2547 sayılı Kanunun 46. Maddesi hükümlerine göre belirlenmiştir. İlgili Cumhurbaşkanı Kararı için Tıklayınız...

İyi bir dönem geçirmenizi dileriz.