0000-00-00 00:00:00

Üniversitemize Bağlı Birimlerde “Sürekli İşçi” kadrosunda çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulacanak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) aracılığı ile 10/02/2020-14-02-2020 tarihleri arasında yayımlanan 7 Temizlik Görevlisi ve  3 Güvenlik Görevlisi ilanına müracaat eden adayların kura çekilişi 20/02/2020 tarihinde Abdullah Gül Üniversitesi Konferans Salonu'nda Noter huzurunda gerçekleştirilmiş olup, çekiliş sonuçlarına göre asil ve yedek olarak belirlenen adayların listeleri aşağıda belirtilmiştir.

Kura Sonuçları için tıklayın…

Kura çekilişi sonuçlarına göre asil ve ilgili yönetmelik gereğince öncelik hakkına sahip adayların aşağıda yer alan belgeleri 24/02/2020-27/02/2020 tarihleri arasında Abdullah Gül Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belgeleri belirtilen tarihe kadar teslim etmeyen veya yanlış beyanda bulunan adayların yerine yedek adaylardan sıra numarasına göre belge istenecektir.

İSTENİLEN BELGELER

• Başvuru Dilekçesi (Dilekçe örneği için tıklayın…)
  • Nüfus Cüzdan fotokopisi ve aslı
  • Diploma veya Mezuniyet Belgesi fotokopisi ve aslı
  • İşe göndermede öncelikli olduğuna dair belge
  • Güvenlik Görevlisi ilanına başvuran adaylardan geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik kimlik kartı ve fotokopisi
  • Adli Sicil Belgesi (e-devlet üzerinden karekodlu güncel tarihli belge kabul edilecektir.)
  • Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi ( e- devlet üzerinden karekodlu güncel tarihli belge kabul edilecektir.)
  • Yerleşim Yeri (İkametgah) Belgesi
  • 4 adet Fotoğraf

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
-İlanen duyurulur-

BAŞVURU ADRESİ