2016-01-13 17:58:00

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ

(Personel Daire Başkanlığı)

Üniversitemizin birimlerine Kurumlar arası nakil yoluyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesine göre idari personel alımı yapılacaktır. Aşağıdaki nitelikleri taşıyan adayların Dilekçe (Dilekçe için tıklayınız...), Hizmet Belgesi ve Europass (Europass CV için tıklayınız...)formatında hazırlanmış fotoğraflı CV’lerini eksiksiz doldurarak şahsen veya istihdam@agu.edu.tr adresine E-mail yoluyla 29 NİSAN 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar göndermeleri önemle rica olunur.

ARANAN NİTELİKLER

1)    657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca; Avukat,  İnşaat Mühendisi, Makine Mühendisi, Mimar, Mali Hizmetler Uzmanı, Psikolog, Diyetisyen, Grafiker, Kütüphaneci, Elektrik Teknikeri, Makine Teknikeri, Makine Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni, Şef, Memur, Bilgisayar İşletmeni, VHKİ, Şoför, Kaloriferci ve Hizmetli kadrolarında idari personel olarak görev yapıyor olmak,

2)    Tercihen alanında en az 3 (üç) yıl çalışmış olmak,

3)    Hakkında halen süren ve aleyhine sonuçlanmış adli ya da idari cezası bulunmamak,

4)    Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak,

5)    Tercihen yabancı dil biliyor olmak,

6)    Tercihen Devlet Üniversitelerinde idari birimlerinde kadrolu olarak çalışıyor olmak

Not: Hizmet Belgesi olmayan, fotoğrafsız ve eksik olan CV’ler işleme alınmayacaktır.

İrtibat: Abdullah Gül Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

Barbaros Mahallesi Erkilet Bulvarı Kocasinan/Kayseri ( Sümer Kampüsü )

Telefon: 0352 224 8800