0000-00-00 00:00:00

Sevgili Öğrencilerimiz;

2019-2020 güz dönemi ders seçimleri 12 Eylül 2019  Perşembe günü başlayacak olup, 16 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 17.00’da bitecektir.

Ders seçimlerini uis.agu.edu.tr adresinden kılavuza göre yapabilirsiniz.

Ders seçiminiz tamamladıktan sonra mutlaka DANIŞMAN ONAYINA gönderiniz.

Katkı Payı/Harç Ödemesi yapması gereken öğrenciler VakıfBank’tan (ATM, Mobile Uygulaması, İnternet Bankacılığı ve Şubeleri aracılığı)

Ödemeler->Eğitim ve Sınav Ödemeleri->Üniversite Harç İşlemleri->Üniversite(Abdullah Gül Üniversitesi) seçerek öğrenci numaranızı yazıp sorgulama yaptıktan sonra ödeminizi yapabilirsiniz.

Not: (2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmediğinden geçen yılki ücretler geçerlidir.)

Borçlu olan öğrenciler ders seçimi yapamayacaktır.

İyi bir dönem geçirmenizi dileriz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Students,

Course selections will be opened on September 12, 2019, Thursday and end on Monday, September 16, 2019 at 17.00 for the Fall 2019/20.

You can select your courses according to the guide on uis.agu.edu.tr.

Make sure to send your list of selected courses for the APPROVAL of your ADVISOR.

If you have to pay Contribution/Tuition Fees, follow these steps at Vakıfbank (via ATM, Mobile Application, Online Banking or Branch Offices):

Payments->Education and Examination Payments->University Tuition Fee Transactions->University (Abdullah Gül Üniversitesi); search with your Student Number and then you can make the payment.

(Since new payment rates for 2019-2020 academic year has not been determined by the Council of Ministers, this year’s payment amounts will be same with the last year’s payment amounts.)

Those who fail to pay will not be able to register for courses.

We wish you a happy term.