0000-00-00 00:00:00

2019-2020 akademik yılında AGÜ Hazırlık Okulunda okuyacak öğrencilerimizin dikkatine!

Hazırlık okulumuzda sadece temel seviye (Foundation) için ders kitabı kullanılacak olup, diğer seviyelerde kendi hazırladığımız materyallerimiz kullanılacaktır.

Foundation kitabımız English File Elementary Version 4 olacaktır. Temel seviye öğrencilerinin listesi 5 Eylül Perşembe saat 13.00’e kadar ilan edilmiş olacaktır. Eğer temel seviye öğrencisi olduğunuzu öğrenmişseniz, bu kitabı 5 Eylül Perşembe günü okulumuzda açılacak olan stanttan 145 TL (Student Book ve Work Book dahil) karşılığında temin edebilirsiniz.

Fotokopi kullanımı yasak olduğu ve kitap öğrencilerimize özel indirimli bir fiyatla satışa sunulacağı için, Foundation öğrencilerimizin kitaplarını o gün almalarını önemle tavsiye ederiz.