2017-04-05 15:14:00

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Rektörlük Hukuk Müşavirliğinde görev yapmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Avukat ihtiyacını karşılamak üzere, diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlardan NAKLEN TAYİN ile Avukat alınacaktır. Başvurmak isteyenlerin aşağıda aranan özellikleri belirtilen Avukat kadrosuna ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Kocasinan/KAYSERİ adresine bizzat veya istihdam@agu.edu.tr adresine E-mail yoluyla Dilekçe (Dilekçe için tıklayınız...), Hizmet Belgesi ve Europass (Europass CV için tıklayınız...) formatında hazırlanmış fotoğraflı CV’lerini eksiksiz doldurarak başvurmaları gerekmektedir.

İlan olunur.

Başvuru yeri: Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Sümer Kampüsü Kocasinan /KAYSERİ 0352 224 88 00

ARANAN NİTELİKLER

1)Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan, (tercihen Üniversitelerden)

2) Tercihen alanında en az 3 (üç) yıl çalışmış olmak,

3) Hakkında halen süren ve aleyhine sonuçlanmış adli ya da idari cezası bulunmamak,

4) Tercihen yabancı dil biliyor olmak,

Not: Hizmet Belgesi olmayan, fotoğrafsız ve eksik olan CV’ler işleme alınmayacaktır.